???? Dead Space 2 #2

0 Просмотры
Издатель
Welcome to the stweeeeeam guys ✌️???? Hope leh layan kerenah aku kat stream ni. If ada terkasar bahasa, maaf ye. Aku try stream as 'family-friendly content as possible, ek ✌️????

⚡️ Jika korang nak menderma untuk Tabung Makanan Koshka & Cardi, korang leh klik link ini ????????????????: ⚡️

???? Both KOSHKA & CARDI amat hargai sumbangan ikhlas korang ????

????‍???? atau yang mana lagi prefer acc bank, kat sini:

MAYBANK
MOHD SHAMIN AIZAT
162441141592

???? But ingat ye. Ini bukan paksaan ????

????????????????????????????????????????????????

Tu pon kalau mahu Derma ni boleh perbaiki stream ini dan juga boleh beli barang giveaway korang, In Sya Allah ????

⭐️⭐️

???? PC Spec: ????
► CPU: Intel i7-8700
► RAM: 16GB
► Mobo: ROG STRIX Z370-F GAMING (LGA1151)
► GPU: GTX 1070 Ti
► Keyboard: CORSAIR K70 LUX
► Mouse: CORSAIR Dark Core RGB
► Headphone: LOGITEC G933 ARTEMIS SPECTRUM
► Mic: BLUE YETI
► Webcam: LOGITEC C922
► Capture Card: RAZER RIPSAW

⭐️⭐️

Jadi rakan NERD GAMER harini dengan subscribe & menekan butan loceng disebelahnya untuk mendapatkan notifikasi video-video baru dari kami dan jangan lupa untuk ikuti kami di laman-laman sosial di bawah untuk mengetahui update-update dari kami ????

⭐️⭐️

Facebook ►
Instagram ►
Youtube ►

⚡️ DISCORD NGMY ⚡️

----------------------------------------­­­­­------------------------

Jom sertai komuniti gaming di FUNDEAVOUR!
KLIK SINI! ►

----------------------------------------­­­­­------------------------

Untuk segala business inquiries sila emailkan ke

⭐️ nerdgamingmalaysia@

atau

⭐️ @

----------------------------------------­­­­­------------------------

Terima kasih kerana sudi menonton. Comments, Likes & Share is appreciated :)

???? Respect each other in the comments Below ????
Категория
Документальное кино
Комментариев нет.